Summa sidvisningar

26 januari 2009










Första filmtipset är Lejonkungen






Det är om lejonungen Simba som kommer blir nästa kung efter sin Pappa Mufasa.

När han plösligt blir dör på grund av sin bror Scar som är avvundsjuk på sin brorson att han kommer bli nästa kung! Man få följa hur Simba växer upp och lär sig hur han ska bete sig. Dessutom så växer han upp med Nala! Simba som även blir vän med vildsvinet Pumba och Surikaten Timon! Simba som senare slåss med sin Farbror!

Det är en otrolig film men även väldigt sorlig!

En film man helt enkelt inte kan bli trött på och musiken är väldigt bra!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Andra filmen är The full monty på svenska Allt eller inget
Det är om två killar Dave och Gaz som är två arbetssökande engelskmän som kom på idéen med att börja strippa. För Gaz måste få ihop pengar så han kan betala underhåll på sin son Nathan så han får träffa honom! Till slut så har de fått ihop ett gäng där de alla är arbetslösa. Visst de är inte de snyggaste men de kommer göra nåt som inte chippen dales gör- De visar allt!


Detta är en måste film att se för den har allt och är typiskt engelsk! Man får ett stort leenede på läpparna efter man sett den!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Den tredje filmen är Mamma mia

Ja det är om en Amanda som bor med sina mamma Donna och hon vet inte vem hennes pappa är men det finns 3 alternativ som hon fått reda på via hennes mammas dagbok. Men Amanda som skulle giftas sig så hon ville hon självklart att hennes pappa skulle ta med henne till prästen så hade hon skickat inbjudan till Sam,Bill och Harry! Men hon hade inget sagt till hennes mamma! Så nu när hon hade fått dit dom alla så skulle hon nu försöka lista ut vem som var hennes pappa, men det var inte det lättaste!

Det är en mysig film där man inte kan låta bli att sjunga med när det är ABBA´s låtar! Även den är värd att se!

Tack för mej!














































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar