Summa sidvisningar

19 juli 2009

Mitt nya hem eller?

Haha, jag spendera en natt i Karlstad hos Ulliz! Där det tyvär var dåligt väder men det blev filmmys istället. Det blev, Underworld, Råttatouille Alien VS Predator och Bernhard och Biancai australien men det blev inte hela för vi blev visst lite trötter till slut men inte alls konstigt eftersom klockan var 3.30 när vi la oss :D Ja men vi hade lika mysigt och roligt som vanligt! Vi är rätt lättroade tillsammans!
Men det är lite skrämmande ibland,som i fredags vi satt och prata. Ulliz prata om en kille och jag satt och tänkte hur gammal är och tänkte precis fråga. Så vad gör inte Ulliz jo hon säger hur gammal han är! Jag bara är du tankeläsare eller! Helt sjukt:P

Ja men nu sitter man här en stund och tar det bara lungt. Lyssnar på musik som är självklart :P Erik Hassle - Hurtful just nu i detta läge! En riktigt bra låt! Jisses vad mycket bra det finns att lyssna på, så man kan verkligen inte säga att man inte hittar nåt i sin smak för det finns MASSA! Varje dag hör man något man aldrig hört och man känner fan det är ju bra! Letar du upp mer låtar med den artisten!





Jisses vad mycket som är "typiskt" tjejer och killar! När det gäller känslor och det! Om man som tjej tycker om en kille så försöker man ge hintar om att man är intresserad men oftast så märker eller så förstår de inte det! Sedan om killen inte är intresserad så istället för att vara rak på sak som de flesta är mot sina kompisar, så tar de den långa vägen genom att inte svara. Men grejen är ju det att vi tjejer tar det ändå rätt bra om killen säger att han inte är intresserad för vi är ju förstående! Visst det är ju inget man vill men det är inget annat än att bara gilla läget!


Ja nej nu ska jag ta de lungt speciellt i detta tråkiga väder:/ Usch!


Sköt om er!

Pusshej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar