Summa sidvisningar

21 april 2009

Andra dagen


denna vecka och en skön träningsvärk! Jo igår så fyllde mamma hela 48 år och det gratta vi med att ha Uno och Alva här och Farmor, men ingen morfar :/ Ja och du skulle fylla 86 år på måndag! Vad konstigt det känns att inte fira få fira morfar längre! Men visst du sa att du hade slutat fyllt men nej det har inte jag och tänker då alltid minnas din födelsedag! Det som gör det alldeles underbart är att dina bröder hade tydligen något på känn eftersom de var så noga med att få fira den 85:e födelsedag genom att komma hit! Vad underbart att de gjorde det för du var så glad när de var där och visst det var väl inte det du tänkte på utan mer på att de var där! Ja på måndag ska jag till graven och sätta en bukett med blommor på din dag!

Harry Larsson 27/4 1923 - 2/9 2008
Jag kan inget annat än att tänka på dig
Saknar dig så otroligt
Fast jag vet att du inte kommer komma tillbaka ,
så kan jag inget annat än att tänka på de minnen jag har med dig!
För du var MIN morfar och kommer alltid VARA!
Som alltid funnits där vid min sida men det gör du fortfarande fast i mina minnen!
Det enda jag vill just nu är att ha dig här igen som förrut och att du sitter där på utsidan på soffan!!
Älskar och saknar dig!!!




Ja igår så var det derby mellan Bajen mot aporna, och de vann ;) Gôttans att de vann! Det gjorde ju inte helt fel heller att Emil Johansson gjorde mål heller! Riktigt kul att det har gått så bra för honom efter att de gick halvdant i början av förra säsongen! Ja men det ska bli intressant hur se hur det går för Hammarby denna säsong, det har ju inte börjat allt för bra men de börja ju med en oavgjort och sedan två förluster men igår kom första vinsten som inte kom helt fel att få med sig för det stärker ju laget att vi kan allt! Ja annars så blev det att man städa lite och sedan gjorde jag iordning tårtan, för tårtbotten hade mamma gjort :) Ja men tårtan blev helt okej!

Idag då så har jag inte gjort allt för mycket, men det är såklart väldigt skönt också och slippa tänka på vad man ska göra eller borde! Men visst det finns ju alltid nåt man kan göra! Men idag så sov jag länge och det var riktigt skönt måste jag säga!
Men ikväll ska jag allt lägga mig lite tidigare än vanligt som jag gjorde för nån månad sedan, då jag la mig redan 22-23 och det var riktigt skönt måste jag ju säga men har nu börjat fastnat vid datorn! Men igår blev det inte så mycket för då var jag och mamma på en promenad senare på kvällen och sedan jag var rätt trött så jag kom i säng strax efter halv 1 skulle jag tro!
Men tror det allt kan bli tidigare idag för man känner sig inte direkt pigg idag och det är mycket tack vare detta tråkiga väder som varit idag och tydligen så hade det snöat i morse! Jisses det är helt otroligt!

Nej nu ska jag ta det lungt!

Sköt om er




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar